Click to order
Замовлення
Total: 
Ваше імя
Ваш email
Ваш контактний телефон
Адреса доставки
Дата доставки / самовивозу
Оплата
Время
При оформленні замовлення ви погоджуєтеся з умовами використання сервісу
Умови використання сервісу
ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ и ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Умови цього додатка регулируют взамовідносини мі Продавжцем і Покупцем відповідно до Закону Украины «О защите персональных данных» N 2297-V официор.
Эта Политика может быть установлена в интернет-магазине www.ariar.delivery и не контролю веб-сайти или сервиз третих осіб, на які покупателя можно перейти по посиланню, доступні на сайте www.ariar.delivery На таких сайтах или сервісах у користувача можно збиратися или запитовать персональную информацию, и такожуть відбуватися иншідії.
У разі незгоди з цими умовами користувач повинен утриматися від вікористання даного інтернет-магазину.
Обробка и зберігання персональных даних
1.1. Інформація, яку покупателя є конфіденційною. Інтернет - магазин використовує інформацію о покупках в функциях функціонування інтернет - магазину (отправка сообщений о заказах, отправления рекламных сообщений и информации).
1.2. Акцепт Договору тот / або реєстраціего на сайті www.ariar.delivery і / або замовлеен товару тот / або оплаты товара, Покупець добровільна дає згоды на збіре і обробка власнего персональний даньи у зареєстрованого базі Продавьих для таких цілей :
дані, які стають відомі продавцеві використовуються в комерційних цілях, в том числі для обробки замовлень на придбання товарів;
отримання інформації про замовление;
передача телекомунікаційними засобами зв'язку (электронною поштою, мобильный зв'язком) рекламных и специальных пропозицій;
інформація про акції, розпродажи или будь-яку іншу інформацію про діяльність магазину.
1.3. Для цілей, передбачених числа 1.2. Продавец ма право направляющих листов, обеспечение и материалы по почте адреса, электронная почта Покупателя, а также отправка SMS-сообщений, здійснювати дзвінки на вказания в анкеті номер.
1.4. Покупатель дає продавцю право здійснюватить обробку своего персонального устройства, в том числе:
поменять персональные данные Покупка в базовых данных продавца (без дополнительного доверенности информации о покупателях)
Здійснюватить доверенное зберіденсня (оно), заимствование данных, накоплений
1.5. Продавец зобов'язуться забезпечить захист даних від несанкціонованого доступного третейского осіб, крім передачі даних пов'язаним особам, комерційним партнерам, особам, уповноваженим Продавцы на здійсненении безпередавали для обработки данных для производственного процесса.
1.6. Чтобы избежать опасности отримутировать розницу, Покупатель может обратиться к Продавцу, направив заявку на получение отримання рекламных материалов, на почту или на электронный адрес.
1.7. Продавец здійснює обрабатывает данные, автоматически передаються сайтом в процесе доступа к доступному встроенному программному обеспечению, в том числе численному IP-адресу, к информации о файлах cookie, к информации, доступной для просмотра веб-браузера , час доступу, адрес запитуваної сторінки.
1.8. Дані, які можуть передаватися сайту, с метою здійснення передання послуг та / или продать товар и / или переданняінших послуг для Покупателя, відповідно к діяльності цього сайту:
прізвище;
ім'я;
батькові;
електронна пошта;
номер телефона;
iр адрес.
Повідомлення про файли куки.
Файли cookie - это невеликый текстовый файли, который открывается на сайте www.ariar.delivery Файли cookie может быть повернут на почтовый сайт при внешнем видео, или на своем веб-сайте, який файл cookie. Файли cookie - это роль пам'яті для сайту, дозволяючи сайту дізнаватися, пристрій по вашемуому відвідуванні. Файли cookie, чтобы можно было запомнить ваше упорядочение, добавить в него информацию с сайтом, и так же адаптировать рекламу вигідним для вас чином.